Новости Вести Elitte Sofa

Latest From Our Blog

​Елит СОФА го донесува…

0
09 Mar 2016

Ексклузивните кујни од интернационалнот бренд „LUBE Cucine" од Италија, наскоро. Continue reading

ЕКО МЕБЕЛ: Avon Natural -Нов…

Враќањето кон природата и сето она што го препознаваме како природно денес. Continue reading

​Најчести прашања за…

Микрофиберот е еден од најактуелните материјали за изработка на тапациран. Continue reading

​Совети за купување мебел…

​Иако обично кожниот мебел е со повисока цена од мебелот во штоф, сепак,. Continue reading

CLASSIC COLLECTION - Луксузна колекција…

0
03 Dec 2015

Говедска кожа од европско потекло - Full Grain, анилин - мека на допир, мазна површина Continue reading

TORELLO LEATHER - избор на бои…

Говедска кожа со потекло вон Европа (Corr. Grain - Dollaro Americano) - обработена во Италија,. Continue reading

​НОВО: Двосед ОСЛО - Минималистички…

Ново ексклузивно парче мебел како дел од колекцијата ОСЛО. Continue reading

MUNICH - Ексклузивен италијански…

Гарнитура која и после многу години би изгледала како нова е нешто што би. Continue reading

„ЕЛИТТЕ СОФА" Е ДЕЛ…

Компанијата за мебел „Елитте Софа" од Скопје учествува на најважниот. Continue reading

LORIDA на попуст

Кожна гарнитура Continue reading