Новости Вести Elitte Sofa

29 Articles Found

maja
​Совети за купување мебел од кожа
0 Comments
​Иако обично кожниот мебел е со повисока цена од мебелот во штоф, сепак, со својот квалитет секогаш ја оправдува цената.
​Најчести прашања за мебелот во микрофибер
0 Comments
Микрофиберот е еден од најактуелните материјали за изработка на тапациран мебел
CLASSIC COLLECTION - Луксузна колекција на сјајна анилна кожа
0 Comments
Говедска кожа од европско потекло - Full Grain, анилин - мека на допир, мазна површина
TORELLO LEATHER - избор на бои на кожа
0 Comments
Говедска кожа со потекло вон Европа (Corr. Grain - Dollaro Americano) - обработена во Италија, мека на допир, јасно дефинирана полна текстура
​НОВО: Двосед ОСЛО - Минималистички димензии и модерни линии
0 Comments
Ново ексклузивно парче мебел како дел од колекцијата ОСЛО.
MUNICH - Ексклузивен италијански микрофибер отпорен на дамки и течности
0 Comments
Гарнитура која и после многу години би изгледала како нова е нешто што би посакал секој во домот.
LORIDA на попуст
0 Comments
Кожна гарнитура