Новости Вести Elitte Sofa

Blog Category / Новости

ТРЕНДОВИ за 2018 : Мебел…

0
17 Oct 2017

Мебелот во кралска сина/тегет/индиго/темно сина боја ќе биде вистински. Continue reading

„Елит СОФА" повторно…

0
13 Jan 2017

Компанијата „Елит СОФА" и оваа година, трета по ред, рамо до рамо со најдобрите. Continue reading

Најголем OUTLET саем во салонот…

0
19 Sep 2016

​Елит Софа не престанува да ги изненадува љубителите на квалитетен мебел.. Continue reading

АКЦИСКИ ЦЕНИ: Заштедете…

0
15 Jun 2016

Големи намалувања на едни од најбараните модели на гарнитури во „Елит. Continue reading

​Елит СОФА го донесува…

0
09 Mar 2016

Ексклузивните кујни од интернационалнот бренд „LUBE Cucine" од Италија, наскоро. Continue reading