Новости Вести Elitte Sofa

Blog Category / Новости

АКЦИСКИ ЦЕНИ: Заштедете…

0
15 Jun 2016

Големи намалувања на едни од најбараните модели на гарнитури во „Елит. Continue reading

​Елит СОФА го донесува…

0
09 Mar 2016

Ексклузивните кујни од интернационалнот бренд „LUBE Cucine" од Италија, наскоро. Continue reading

​Совети за купување мебел…

​Иако обично кожниот мебел е со повисока цена од мебелот во штоф, сепак,. Continue reading

​НОВО: Двосед ОСЛО - Минималистички…

Ново ексклузивно парче мебел како дел од колекцијата ОСЛО. Continue reading

„ЕЛИТТЕ СОФА" Е ДЕЛ…

Компанијата за мебел „Елитте Софа" од Скопје учествува на најважниот. Continue reading