Новости Вести Elitte Sofa

CLASSIC COLLECTION - Луксузна колекција на сјајна анилна кожа

0 Comments
2968
03 Dec 2015

Ексклузивната колекција  CLASSIC зрачи со луксуз во било која од своите 15 нијанси. 

Говедска кожа од европско потекло - Full Grain, анилин - мека на допир со мазна површина.

Дебелина: 0,9 - 1,1 мм

Просечна површина: 4,8 - 5,8 м2

Штавење: со употреба на соли од хром

Боење: со употреба на пигмент

Тест АнализаМетод на тестирањеЕдиница меркаГарантна вредност
Отпорност при триење (Veslic)
- суво : 50 циклуси
- влажно: 20 циклуси
UNI EN ISO 11640Спектар на сиви бои> = 4
> = 4
Алкален раствор
- pH 8/ 20 циклуси
ISO 11641> = 4
Отпорност на светлина (сијалица Xenon Arc)UNI EN ISO 105 B02Спектар на сини бои> = 2
Отпор. превиткување - суво @ 50.000 циклусиISO 5402Без оштетување
Одредување pHISO 4045pH> = 3.5
Индекс - разлика (за pH <4 )ISO 4045pH> = 0.7
Отпорност при тегнењеISO 3377-1N> = 20

0.0
Last Modified: Thursday 03 December 2015 17:42
Related Articles: ЈАНУАРСКИ АКЦИИ: Гарнитура Феникс и маса АРИЈА на -20% попуст Ексклузивни керамички маси отпорни на гребење, топлина и дамки ​САЕМСКА АКЦИЈА: Сите гарнитури во штоф на -25% попуст! Нова колекција ексклузивни клуб масички ​Попуст на сите модели во виолетов микрофибер! 8 предлози за тренди софи/гарнитури за 2019 година ​Започнаа есенските попусти во Елит СОФА ​Елит СОФА е победник на изборот за најдобро аранжиран излог со мебел со италијански дизајн САЕМ за мебел 2018 во салонот на Елит СОФА Сите софи на попуст од -20% во повеќето штофови и микрофибер

No Comments Yet...

Leave a reply

Your email address will not be published.