Новости Вести Elitte Sofa

„ЕЛИТТЕ СОФА" Е ДЕЛ ОД НАЈГОЛЕМИОТ САЕМ ЗА МЕБЕЛ ВО КЕЛН

0 Comments
2512

Компанијата во рамки на учеството на саемот кој се одржува од 19 до 25 јануари ќе ги претстави своите производи и можностите во производство на ексклузивни гарнитури за седење, софи и лежаи. Гарнитурите се изработуваат во висококвалитетна телешка кожа или различни типови на штоф, меѓу кои новост кај оваа компанија се гарнитури во мебел штоф кој е отпорен на дамки и вода.

На овој саем учествуваат 1250 изложувачи, а се очекуваат над 142.000 посетители. Ова е најважниот меѓународен саем од оваа бранша на кој учествуваат најголемите имиња, брендови и иноватори од целиот свет.

Last Modified: -/-
Related Articles: Саем за мебел во салонот на Елит СОФА 8 предлози за тренди софи/гарнитури за вашата дневна соба Округли теписи во природни материјали – тренд што мора да го имате дома! ​САЕМСКА АКЦИЈА: Сите гарнитури во штоф на -25% попуст! ​Попуст на сите модели во виолетов микрофибер! ​Салонски САЕМ ЗА МЕБЕЛ 2019 во Elitte SOFA ​Започнаа есенските попусти во Елит СОФА ​Елит СОФА е победник на изборот за најдобро аранжиран излог со мебел со италијански дизајн САЕМ за мебел 2018 во салонот на Елит СОФА Сите софи на попуст од -20% во повеќето штофови и микрофибер