Новости Вести Elitte Sofa

Најголем OUTLET саем во салонот на Елит СОФА

0 Comments
3179
19 Sep 2016

Елит Софа не престанува да ги изненадува љубителите на квалитетен мебел. Со зголемена понуда на модели, Елит Софа во рамки на својот интерен  аутлет саем за мебел прави тотална чистка на дел од асортиманот производи.

Гарнитури со италијански дизајн, врвен квалитет и 10 години гаранција сега се достапни по најповолни цени во периодот од 20 септември до 20 октомври 2016-та.

0.0
Last Modified: -/-
Related Articles: ​САЕМСКА АКЦИЈА: Сите гарнитури во штоф на -25% попуст! ​Попуст на сите модели во виолетов микрофибер! ​Салонски САЕМ ЗА МЕБЕЛ 2019 во Elitte SOFA 8 предлози за тренди софи/гарнитури за 2019 година ​Започнаа есенските попусти во Елит СОФА ​Елит СОФА е победник на изборот за најдобро аранжиран излог со мебел со италијански дизајн САЕМ за мебел 2018 во салонот на Елит СОФА Округли теписи во природни материјали – тренд што мора да го имате дома! Сите софи на попуст од -20% во повеќето штофови и микрофибер ​Роденденски попусти во Елит СОФА до -40%
аутлет попусти саем

No Comments Yet...

Leave a reply

Your email address will not be published.