Новости Вести Elitte Sofa

1 Tag Results for плиш

​Популарноста на мебел во плишан материјал се враќа на голема врата во уредувањето на модерните ентериери. Велвет или плиш е материјал кој зрачи со топлина, а парче мебел во ваков материјал ќе внесе вистински луксуз, богатство и гламур во секој ентериер. Continue reading