Новости Вести Elitte Sofa

7 Tag Results for elitte sofa

Станува збор за квалитетен, италијански микрофибер GOBI чијашто главна карактеристика е тоа што овој материјал е одличен за одржување бидејќи секоја дамка се чисти само во вода. Continue reading
Станува збор за квалитетен, италијански микрофибер GOBI чијашто главна карактеристика е тоа што овој материјал е одличен за одржување бидејќи секоја дамка се чисти само во вода. Continue reading
Компанијата „Елит СОФА" и оваа година, трета по ред, рамо до рамо со најдобрите светски производители на мебел, ќе ги претстави своите ексклузивни софи и гарнитури пред посетителите на најголемиот интернационален саем кој се одржува во Келн, Германија. Continue reading
Компанијата „Елит СОФА" и оваа година, трета по ред, рамо до рамо со најдобрите светски производители на мебел, ќе ги претстави своите ексклузивни софи и гарнитури пред посетителите на најголемиот интернационален саем кој се одржува во Келн, Германија. Continue reading