Новости Вести Elitte Sofa

TORELLO LEATHER - избор на бои на кожа

0 Comments
1837

Говедска кожа со потекло во Европа (Corr. Grain - Dollaro Americano) - обработена во Италија, мека на допир, јасно дефинирана полна текстура

Дебелина: 1,3-1,5 мм

Просечна површина:4,8 -5,0 м2

Штавење: Со употреба на соли од хром

Боење: Со употреба на пигмент

Тест анализаМетод на тестирањеЕдиница меркаГарант.вредност
Отпорност при триење (Veslic)
-суво: 500 циклуси
-влажно: 150 циклуси
UNI EN ISO 11640Спектар на сиви бои> = 4
> = 4
Алкален раствор
-pH 8/80 циклуси
ISO11641Спектар на сиви бои> = 4
Отпорност на светлина (сијалица Xenon Arc)UNI EN ISO 105 B02Спектар на сини бои> = 5
Слепување со површински слој - сувоISO 11644N/ cm> = 5
Отпор. превиткување - суво - 50.000 циклусиISO 5402Без оштетување
Отпорност при тегнењеISO 3377-1N> = 20
Реакција при пожарBS EN 1021-1-2:2006Исполнува услови
Last Modified: Thursday 03 December 2015 16:34
Related Articles: ​Попуст на сите модели во виолетов микрофибер! 8 предлози за тренди софи/гарнитури за 2019 година ​Започнаа есенските попусти во Елит СОФА ​Елит СОФА е победник на изборот за најдобро аранжиран излог со мебел со италијански дизајн САЕМ за мебел 2018 во салонот на Елит СОФА Сите софи на попуст од -20% во повеќето штофови и микрофибер ​Ролер - софа која за неколку секунди се претвора во спална Трендови за 2018: Керамички маси отпорни на гребење, топлина и дамки ТРЕНДОВИ за 2018 : Мебел во темно сина боја ​SmellRes микрофибер отпорен на мириси и дамки наменет за новата генерација мебел