Производи Палета на производи на Елитте Софа

Viewing Project / Bella

ДИМЕНЗИИ: Тросед - 223 см, Двосед - 192 см, Фотелја - 140 см, Висина - 82/96 см, Длабочина 94 см
Врати се назад

Гарнитура со функционални седишта кои во делот зад главата се со механизам кој ќе ви ја даде посакуваната потпора.

Конструкција: Чамово дрво, слоевит панел.

Потпора: Еластични вкрстени ластици направени од полипропулен и природен латекс.

Елементи: Перниците за седење, перниците за грб и наслоните за раце се исполнети со еколошка полиуретанска пена со различна цврстина и густина, обложена со полиестерска вата. 

Тапацир: Кожа, микрофибер или мебел штоф. 

Ногарки: Дрвени 5 см.

Достапни модели:  Тросед, двосед, фотелја.

Facebook

Контакт информации

Елитте Софа ДОО „Качанички Пат", бб, 1000 Скопје, Македонија

Работно време: пон-пет 9.00 - 19.00

                           сабота 9.00 - 15.00


Салон: +389(02) 26 00 667
info@elittesofa.mk

Големопродажба:  +389 (0)73 215 011

sale@elittesofa.mk


е-каталог

ECATALOG