Производи Палета на производи на Елитте Софа

Viewing Project / Serento

ДИМЕНЗИИ: Тросед - 203 см, Двосед - 168 см, Фотелја - 108 см, Висина - 80 см, Длабочина - 98 см
Врати се назад

Најпрвин веројатно ќе ве привлече нејзиниот модерен дизајн, но она што е одлучувачко при изборот на оваа гарнитура е удобноста која ја нуди. Достапна е како тросе/двосед/фотелја во повеќе типови кожа/штоф/микрофибер.

Конструкција: Чамово дрво, слоевит панел.

Потпора: Еластични вкрстени ластици направени од полипропулен и природен латекс.

Елементи: Перниците за седење и наслоните за рацете се исполнети со еколошка полиуретанска пена со различна цврстина и густина, обложена со полиестерска вата. Перниците за грб се исполнети со силиконски полиестерски влакна или со  еколошка полиуретанска пена.

Тапацир: Кожа, микрофибер, мебел штоф. Перниците за седење, перниците за грб и наслоните за раце се фиксни. При модел со механизам за кревет перниците за седење се вадат.

Ногарки: Хромиран метал, висина 5 см.

Достапни модели:  Тросед, двосед, фотелја, тросед со кревет.

Facebook

Контакт информации

Елитте Софа ДОО „Качанички Пат", бб, 1000 Скопје, Македонија

Работно време: пон-пет 9.00 - 19.00

                           сабота 9.00 - 15.00


Салон: +389(02) 26 00 667
info@elittesofa.mk

Големопродажба:  +389 (0)73 215 011

sale@elittesofa.mk


е-каталог

ECATALOG