Производи Палета на производи на Елитте Софа

Viewing All Project

Arline

​ДИМЕНЗИИ: Тросед - 233 см, Двосед - 177 см, Фотелја - 126 см Висина - 98 см, Длабочина: 93 см

Arvada

ДИМЕНЗИИ: Тросед - 238 см, Двосед - 182 см, Фотелја - 125 см. Висина 87 см, Длабочина - 98 см

ASHVILLE

Совршен спој од идеална удобност, модерен дизајн и висок квалитет.

Aspen

ДИМЕНЗИИ: Тросед - 224 см, Двосед - 167 см, Фотелја - 108 см, Висина - 104 см, Длабочина - 93 см, АГОЛНА: 252 х 252 см, 310 х 310 см, 310 х 252 см

Belevue

ДИМЕНЗИИ: Тросед -210 см, Двосед - 170 см, Фотелја - 130 см, Висина - 90 см, Длабочина - 100 см

Bella

ДИМЕНЗИИ: Тросед - 223 см, Двосед - 192 см, Фотелја - 140 см, Висина - 82/96 см, Длабочина 94 см

Breno

Модел БРЕНО - Совршен спој од идеална удобност, модерен дизајн и висок квалитет.

Chester

ДИМЕНЗИИ: Тросед - 227 см, Двосед - 177 см, Фотелја - 115 см, Висина - 72 см, Длабочина - 95 см

Corona

ДИМЕНЗИИ: Тросед - 237 см, Двосед - 178 см, Фотелја - 120 см, Висина 78 см, Длабочина 90 см

Destine

ДИМЕНЗИИ: Тросед - 212 см, Двосед - 166 см, Фотелја - 108 см, АГОЛНА: 250 х 250 см, 296 х 296 см, 296 х 250 см

Fenix

ДИМЕНЗИИ: Тросед со три седења 250 см, Тросед со две седења - 220 см, Двосед - 180 см, Фотелја - /, Висина 80 см, Длабочина - 92 см.

Helada

Димензија: Тросед - 220 см, двосед -200 см или 180 см, длабочина-100см, висина 70/90 см.

Ibiza

Ибица тросед и двосед - Дива, егзотична и беспрекорно удобна гарнитура.

Irvine

ДИМЕНЗИИ: Тросед - 230 см, Двосед - 164 см, Фотелја - 113 см, Висина - 100 см, Широчина - 92 см

Lanika

​ДИМЕНЗИИ: Тросед - 185 см, Двосед - 137 см, Висина - 90 см, Длабочина: 90 см

Lorida

ДИМЕНЗИИ: Тросед - 204 см, Двосед - 164 см, Фотелја - 105 см, Висина - 96 см, Длабочина - 95 см

Mesa

ДИМЕНЗИИ: Тросед - 217 см, Двосед - 163 см, Фотелја - 105 см, Висина - 104 см, Длабочона 85см

Mimosa

Димензии: Тросед 220, двосед 170. Ширина 97см, висина 90 см.

New Port

ДИМЕНЗИИ: Тросед - 210 см, Двосед - 160 см, Фотелја - 100 см, Висина - 100 см, Длабочина - 87 см

Orlando

ДИМЕНЗИИ: Тросед - 197 см или 216 см, Двосед - 157 см, Фотелја - 93 см, Висина 90 см, Длабочина - 85 см

Facebook

Контакт информации

Елитте Софа ДОО „Качанички Пат", бб, 1000 Скопје, Македонија

Работно време: пон-пет 9.00 - 19.00

                           сабота 9.00 - 15.00


Салон: +389(02) 26 00 667
info@elittesofa.mk

Големопродажба:  +389 (0)73 215 011

sale@elittesofa.mk


е-каталог

ECATALOG