Производи Палета на производи на Елитте Софа

Viewing All Project

ADDA

Надворешна димензија: 233 х 95 см Димензија на простор за спиење: 205 х 850 см

Alaska

ДИМЕНЗИИ: 265 х 170 см, 330 х 170 см, Висина - 90 см, Длабочина 98 см

Arline

ДИМЕНЗИИ: Тросед - 233 см, Двосед - 177 см, Фотелја - 126 см Висина - 98 см, Длабочина: 93 см Механизам за кревет може да се вгради во тросед и двосед.

Arvada

ДИМЕНЗИИ: Тросед - 238 см, Двосед - 182 см, Фотелја - 125 см. Висина 87 см, Длабочина - 98 см. Механизам-кревет може да се вгради во тросед или двосед.

Aspen

ДИМЕНЗИИ: Тросед - 224 см, Двосед - 167 см, Фотелја - 108 см, Висина - 104 см, Длабочина - 93 см, АГОЛНА: 252 х 252 см, 310 х 310 см, 310 х 252 см. Механизам со кревет може да се вграи во тросед и двосед.

Belevue

ДИМЕНЗИИ: Тросед -210 см, Двосед - 170 см, Фотелја - 130 см, Висина - 90 см, Длабочина - 100 см. Механизамот со кревет може да се вгради во тросед и двосед.

Orlando

ДИМЕНЗИИ: Тросед - 197 см, Двосед - 157 см, Фотелја - 93 см, Висина 90 см, Длабочина - 85 см.

Paradise

ДИМЕНЗИИ: Тросед - 206 см, Двосед - 176 см, Фотелја - 112 см, Висина - 93 см, Длабочина - 94 см

Roller

ДИМЕНЗИИ: 285 х 178 см. Висина 90 см, Длабочина 97 см

Roller Sofabed

ROLLER е повеќенаменска софа која лесно се вклопува и во најмалите простории, а освен како софа се користи и како лежај за спална. Димензија : 197 х 97 см

Sarento

ДИМЕНЗИИ: Тросед - 203 см, Двосед - 168 см, Фотелја - 108 см, Висина - 80 см, Длабочина - 98 см

Sunny

Аголна гарнитура со димензии 265*150 см или поголема димензија

Aitana Side Table

Странична масичка со димензија 60 х 36 см и висина 51 см, со бакарни ногарки во природна боја и површина од фурниран медијапан во две нијанси.

Algier Set 3 Tables

Сет од три мали странични масички со црни ногарки, бела површина и различна димензија.

BRICK Coffee table Glass

Округла клуб масичка со дијаметар 90 см, со дрвени ногарки во неутрална боја (даб) и површина од проѕирно стакло.

BRICK Set 2 side tables

BRICK сет од две мали масички со дрвени ногарки во боја натур и површина од бел медијапан, мат.

BRUCE Side Table

Метална клуб масичка со бронзена боја. Димензија 65 х 65 см.

Bruk Side Table

Мала клуб масичка во медијапан темно сива боја и ногарки во боја на природно дрво.

BURANO Coffee table

BURANO клуб масичка од проѕирно свиткано стакло. Димензија 120 х 60 см, висина 40 см.

BURANO Coffee table 2

BURANO клуб масичка од проѕирно свиткано стакло. Димензија 110 х 50 см, висина 38 см.

Facebook

Контакт информации

Елитте Софа ДОО „Качанички Пат", бб, 1000 Скопје, Македонија

Работно време: пон-пет 9.00 - 19.00

                           сабота 9.00 - 15.00


Салон: +389(02) 26 00 667
info@elittesofa.mk

Малопродажба: +389 (0)73 215 010
info@elittesofa.mk

Големопродажба:  +389 (0)73 215 011

sale@elittesofa.mk


е-каталог

ECATALOG