Производи Палета на производи на Елитте Софа

Viewing All Project

BRUCE Side Table

Метална клуб масичка со бронзена боја. Димензија 65 х 65 см.

Bruk Side Table

Мала клуб масичка во медијапан темно сива боја и ногарки во боја на природно дрво.

BURANO Coffee table

BURANO клуб масичка од проѕирно свиткано стакло. Димензија 120 х 60 см, висина 40 см.

BURANO Coffee table 2

BURANO клуб масичка од проѕирно свиткано стакло. Димензија 110 х 50 см, висина 38 см.

BURANO Coffee table 3

BURANO клуб масичка од проѕирно свиткано стакло, со една стаклена полица. Димензија 110 х 55 см, висина 35 см.

COLLIN Tv cabinet

Уникатна ТВ комода во повеќе бои, изработена во природно дрво од манго. Димензија 160 х 41 см , висина 31 см,

Dane Side Table

Мала масичка со впечатлив дизајн која може да ја корисите како клуб масичка помеѓу две фотелји, или пак како странична масичка до вашата гарнитура.

DUPLEX Coffee Table

Клуб масичка со дрвени ногарки и површина од фарбан медијапан.

FILIPPO Side table

FILIPPO мала масичка која може да се користи како мала клуб масичка или како странична масичка.

Glint Side Table

Клуб масичка или странична масичка со метална основа во златна боја и површина од природно дрво.

IZNEWAM Coffee Table

Клуб масичка со метална основа и површина од природно дрво.

Limit Side Table

Лимит странична масичка во форма на шестоаголник, со димензија 47х37 см и висина 47 см.

MEETY Sideboard

Комода во медијапан во мат бела боја, со димензија 120 х 42 см и висина 72 см.

NAVIS Coffee Table

Мала клуб масичка со метални ногарки во бела боја и проѕирно стакло.

NAX

NAX има повеќенаменска функција и може да се користи како помошна клуб масичка, како масичка за саксија со цвеќе, или како помошно столче. Изработена е од метални ногарки во златна боја и површина од дрво од манго.

PLUM Coffee Table

Клуб масичка со метални ногарки во црна боја и проѕирно, затемнето стакло. Дебелина на стаклото - 8 мм.

QU Tv Cabinet

Мала и модерна ТВ комода со димензија 140 х 42 см, изработена во бел фарбан медијапан, мат.

SMOD Coffee table

Клуб масичка од црн медијапан со ефект на бетон и метална конструкција. Димензии: 110 х 60

TATUM Coffee Table

​Клуб масичка со едноставен дизајн, прилично лесна конструкција од метал и површина од фарбан медијапан.

Vivid Coffee Table

VIVID округла клуб масичка со дијаметар 80 см и в исина 35 см. Изработена со метални ногарки и површина од хромирано стакло со ефект на мермер.

Facebook

Контакт информации

Елитте Софа ДОО „Качанички Пат", бб, 1000 Скопје, Македонија

Работно време: пон-пет 9.00 - 19.00

                           сабота 9.00 - 15.00


Салон: +389(02) 26 00 667
info@elittesofa.mk

Малопродажба: +389 (0)73 215 010
info@elittesofa.mk

Големопродажба:  +389 (0)73 215 011

sale@elittesofa.mk


е-каталог

ECATALOG