Производи Палета на производи на Елитте Софа

Viewing All Project

MEETY Sideboard

Комода во медијапан во мат бела боја, со димензија 120 х 42 см и висина 72 см.

NAVIS Coffee Table

Мала клуб масичка со метални ногарки во бела боја и проѕирно стакло.

NAX

NAX има повеќенаменска функција и може да се користи како помошна клуб масичка, како масичка за саксија со цвеќе, или како помошно столче. Изработена е од метални ногарки во златна боја и површина од дрво од манго.

PLUM Coffee Table

Клуб масичка со метални ногарки во црна боја и проѕирно, затемнето стакло. Дебелина на стаклото - 8 мм.

QU Tv Cabinet

Мала и модерна ТВ комода со димензија 140 х 42 см, изработена во бел фарбан медијапан, мат.

SMOD Coffee table

Клуб масичка од црн медијапан со ефект на бетон и метална конструкција. Димензии: 110 х 60

TATUM Coffee Table

​Клуб масичка со едноставен дизајн, прилично лесна конструкција од метал и површина од фарбан медијапан.

Vivid Coffee Table

VIVID округла клуб масичка со дијаметар 80 см и висина 35 см. Изработена со метални ногарки и површина од проѕирно стакло.

WALEA Coffee Table

Клуб масичка WALEA со дрвена основа и површина од проѕирно стакло. Димензија 120 х 70 см, висина 42 см.

YUKI Coffee table

Клуб масичка на три нивоа кои се вртат, со што масичката добива неколку различни дизајни. Доаѓа во комбинација бела со фурнир (како на фотографиите), или цела бела.

Facebook

Контакт информации

Елитте Софа ДОО „Качанички Пат", бб, 1000 Скопје, Македонија

Работно време: пон-пет 9.00 - 19.00

                           сабота 9.00 - 15.00


Салон: +389(02) 26 00 667
info@elittesofa.mk

Големопродажба:  +389 (0)73 215 011

sale@elittesofa.mk


е-каталог

ECATALOG