Производи Палета на производи на Елитте Софа

Viewing Project / Alaska

ДИМЕНЗИИ: 256 х 170 см, 330 х 170 см, Висина - 90 см, Длабочина 98 см
Врати се назад

Инспирирана од модерниот стил на живот, АЛАСКА е гарнитура за луѓето кои уживаат во животот! Дополнителна предност кај оваа удобна гарнитура е можноста да се вгради механизам за спиење.

Конструкција: Чамово дрво, слоевит панел.

Потпора: Еластични вкрстени ластици направени од полипропулен и природен латекс.

Елементи: Перниците за седење и наслоните за рацете се исполнети со еколошка полиуретанска пена со различна цврстина и густина, обложена со полиестерска вата. Перниците за грб се исполнети со силиконски полиестерски влакна.

Тапацир: Кожа, микрофибер, мебел штоф. Перниците за седење и наслоните за раце се фиксни, перниците за грб се вадат. При модел со механизам за кревет и  перниците за седење се вадат.

Ногарки: Хромиран метал, висина 12 см, кај модел со механизам за кревет – 5 см.

Достапни модели:  Аголна, аголна со кревет (само кај модел со димензии 256 х 170 см).

Facebook

Контакт информации

Елитте Софа ДОО „Качанички Пат", бб, 1000 Скопје, Македонија

Работно време: пон-пет 9.00 - 19.00

                           сабота 9.00 - 15.00


Салон: +389(02) 26 00 667
info@elittesofa.mk

Големопродажба:  +389 (0)73 215 011

sale@elittesofa.mk


е-каталог

ECATALOG