Производи Палета на производи на Елитте Софа

Viewing Project / Avon

ДИМЕНЗИИ: 332 х 183 см , 243 х 163 см, 315 х 163 см и други.
Врати се назад

Аголна гарнитура која ја дава потребната потпора на грбот при седењето и овозможува беспрекорна удобност. Може да се изработи и во тросед/двосед/фотејла или поголеми софи, и како аголна гарнитура во повеќе димензии.

Конструкција: Чамово дрво, слоевит панел.

Потпора: Еластични вкрстени ластици направени од полипропулен и природен латекс.

Елементи: Перниците за седење и наслоните за рацете се исполнети со еколошка полиуретанска пена со различна цврстина и густина, обложена со полиестерска вата. Перниците за грб се исполнети со силиконски полиестерски влакна или со  еколошка полиуретанска пена.

Тапацир: Кожа, микрофибер, мебел штоф. Перниците за седење, перниците за грб и наслоните за раце се фиксни. 

Ногарки: Дрвени, висина 5 см.

Достапни модели:  Аголна.

Facebook

Контакт информации

Елитте Софа ДОО „Качанички Пат", бб, 1000 Скопје, Македонија

Работно време: пон-пет 9.00 - 19.00

                           сабота 9.00 - 15.00


Салон: +389(02) 26 00 667
info@elittesofa.mk

Големопродажба:  +389 (0)73 215 011

sale@elittesofa.mk


е-каталог

ECATALOG