Производи Палета на производи на Елитте Софа

Производ / ARYA Coffee Table

Клуб масичка со модерен дизајн, изработена од калено стакло и уникатно дизајнирани ногарки.
Цена:
14.990 - 20% = 11.990 Ден
Залиха:
Има
Врати се назад

Клуб масичка со модерен дизајн, изработена од калено стакло и уникатно дизајнирани ногарки.

Facebook

Контакт информации

Елитте Софа ДОО „Качанички Пат", бб, 1000 Скопје, Македонија

Работно време: пон-пет 09.00 - 19.00

                           сабота 9.00 - 16.00


Салон: +389(02) 26 00 667

info@elittesofa.mk

Големопродажба:  +389 (0)73 215 011

sale@elittesofa.mk


е-каталог

ECATALOG