Производи Палета на производи на Елитте Софа

Производ / ARYA TABLE black, glass

Трпезариска маса достапна во неколку димензии: 160 х 90, 180 х 100 и 200 х 100.
Цена:
(160x90) 34.990 ден -20% = 27.990 ден / (180х100) 36.990 -20% = 29.590 / (200х100) 38.990 -20% =31.
Залиха:
Има 160х90
Врати се назад

Масата ARYA  во комбинација од црни ногарки и проѕирно, затемнето стакло.

Facebook

Контакт информации

Елитте Софа ДОО „Качанички Пат", бб, 1000 Скопје, Македонија

Работно време: пон-пет 09.00 - 19.00

                           сабота 9.00 - 16.00


Салон: +389(02) 26 00 667

info@elittesofa.mk

Големопродажба:  +389 (0)73 215 011

sale@elittesofa.mk


е-каталог

ECATALOG