Производи Палета на производи на Елитте Софа

Viewing All Project / Комоди и клуб маси

Aitana Side Table

Странична масичка со димензија 60 х 36 см и висина 51 см, со бакарни ногарки во природна боја и површина од фурниран медијапан во две нијанси.

Algier Set 3 Tables

Сет од три мали странични масички со црни ногарки, бела површина и различна димензија.

BRICK Coffee table Glass

Округла клуб масичка со дијаметар 90 см, со дрвени ногарки во неутрална боја (даб) и површина од проѕирно стакло.

BRICK Set 2 side tables

BRICK сет од две мали масички со дрвени ногарки во боја натур и површина од бел медијапан, мат.

BRUCE Side Table

Метална клуб масичка со бронзена боја. Димензија 65 х 65 см.

Bruk Side Table

Мала клуб масичка во медијапан темно сива боја и ногарки во боја на природно дрво.

BURANO Coffee table

BURANO клуб масичка од проѕирно свиткано стакло. Димензија 120 х 60 см, висина 40 см.

BURANO Coffee table 2

BURANO клуб масичка од проѕирно свиткано стакло. Димензија 110 х 50 см, висина 38 см.

BURANO Coffee table 3

BURANO клуб масичка од проѕирно свиткано стакло, со една стаклена полица. Димензија 110 х 55 см, висина 35 см.

COLLIN Tv cabinet

Уникатна ТВ комода во повеќе бои, изработена во природно дрво од манго. Димензија 160 х 41 см , висина 31 см,

Dane Side Table

Мала масичка со впечатлив дизајн која може да ја корисите како клуб масичка помеѓу две фотелји, или пак како странична масичка до вашата гарнитура.

DUPLEX Coffee Table

Клуб масичка со дрвени ногарки и површина од фарбан медијапан.

FILIPPO Side table

FILIPPO мала масичка која може да се користи како мала клуб масичка или како странична масичка.

IZNEWAM Coffee Table

Клуб масичка со метална основа и површина од природно дрво.

Limit Side Table

Лимит странична масичка во форма на шестоаголник, со димензија 47х37 см и висина 47 см.

MEETY Sideboard

Комода во медијапан во мат бела боја, со димензија 120 х 42 см и висина 72 см.

QU Tv Cabinet

Мала и модерна ТВ комода со димензија 140 х 42 см, изработена во бел фарбан медијапан, мат.

TATUM Coffee Table

​Клуб масичка со едноставен дизајн, прилично лесна конструкција од метал и површина од фарбан медијапан.

Vivid Coffee Table

VIVID округла клуб масичка со дијаметар 80 см и в исина 35 см. Изработена со метални ногарки и површина од хромирано стакло со ефект на мермер.

WALEA Coffee Table

Клуб масичка WALEA со дрвена основа и површина од проѕирно стакло. Димензија 120 х 70 см, висина 42 см.

Facebook

Контакт информации

Елитте Софа ДОО „Качанички Пат", бб, 1000 Скопје, Македонија

Работно време: пон-пет 9.00 - 19.00

                           сабота 9.00 - 15.00


Салон: +389(02) 26 00 667
info@elittesofa.mk

Малопродажба: +389 (0)73 215 010
info@elittesofa.mk

Големопродажба:  +389 (0)73 215 011

sale@elittesofa.mk


е-каталог

ECATALOG