Производи Палета на производи на Елитте Софа

Viewing Project / Gona

Лежај ГОНА - за оние кои знаат точно што сакаат. Дизајн наменет за современите спални соби, и лесно прилагодлив на повеќе стилови. Kвалитетните материјали кои се користат и 10 годишната гаранција се показател дека овој лежај ќе можете да го користите со години и години.
Врати се назад

Лежајот доаѓа со еластичен латофлекс кој овозможува удобност при користењето и одговара на сите типови на душеци. Исто така латофлексот овозможува циркулација на воздухот низ душекот и го заштитува од влага и скапување. Латофлекост доаѓа со механизам на кревање кој овозможува да ја искористите кутијата од лежајот за складирање предмети.

Лежајот Гона може да се изработи во димензии по ваша желба, односно зависно од димензијата на душекот кој ќе го користите.

Стандардни димензии на душеци: 120 х 200, 140 х 200 , 160 х 200 , 180 х 200 , 200 х 200

Димензија на лежајот Гона за душек со димензија 160 х 200 изнесува 175 х 225, висината е 125-130 см.

Facebook

Контакт информации

Елитте Софа ДОО „Качанички Пат", бб, 1000 Скопје, Македонија

Работно време: пон-пет 9.00 - 19.00

                           сабота 9.00 - 15.00


Салон: +389(02) 26 00 667
info@elittesofa.mk

Големопродажба:  +389 (0)73 215 011

sale@elittesofa.mk


е-каталог

ECATALOG