Производи Палета на производи на Елитте Софа

Viewing Project / Marga

Лежајот Марга ги обединува функционалноста, естетиката и удобноста. Со вградените беспрекорно меки перници на задглавјето, наместени под внимателно одбран агол, Марга е најдоброто место за гледање ТВ или читање книга пред спиење.
Врати се назад

Лежајот доаѓа со еластичен латофлекс кој овозможува удобност при користењето и одговара на сите типови на душеци. Исто така латофлексот овозможува циркулација на воздухот низ душекот и го заштитува од влага и скапување. Латофлекост доаѓа со механизам на кревање кој овозможува да ја искористите кутијата од лежајот за складирање предмети.

Лежајот Марга може да се изработи во димензии по ваша желба, односно зависно од димензијата на душекот кој ќе го користите.

Стандардни димензии на душеци: 120 х 200, 140 х 200 , 160 х 200 , 180 х 200 , 200 х 200

Димензија на лежајот Марга за душек со димензија 160 х 200 изнесува 175 х 240

Facebook

Контакт информации

Елитте Софа ДОО „Качанички Пат", бб, 1000 Скопје, Македонија

Работно време: пон-пет 9.00 - 19.00

                           сабота 9.00 - 15.00


Салон: +389(02) 26 00 667
info@elittesofa.mk

Големопродажба:  +389 (0)73 215 011

sale@elittesofa.mk


е-каталог

ECATALOG