Новости Вести Elitte Sofa

Latest From Our Blog

Саем за мебел во салонот…

0
26 Feb 2021

​И оваа година месец март ќе биде одбележан како месец на САЕМ ЗА МЕБЕЛ. Continue reading

8 предлози за тренди софи/гарнитури…

0
02 Feb 2021

​Добро дизајнираните софи и гарнитури треба да ви обезбедат удобност,. Continue reading

Округли теписи во природни…

0
16 Jan 2021

​За да заокружите целина од беспрекорно уреден дом најдобро ќе ви помогне. Continue reading

ЈАНУАРСКИ АКЦИИ: Гарнитура…

0
11 Jan 2021

​Атрактивните парчиња мебел од нашата програма - гарнитурата Феникс и. Continue reading

Сабота без ДДВ + ПОПУСТ!

0
06 Oct 2020

Шанса која не смее да се пропушти! Continue reading

Ексклузивни керамички…

0
22 Jun 2020

Најновиот тренд кај трпезариските маси се маси со керамичка површина врз. Continue reading

​САЕМСКА АКЦИЈА: Сите…

0
07 Mar 2020

И овој месец март 2020та Елит СОФА традиционално го посветува на саемските. Continue reading

Нова колекција ексклузивни…

0
20 Feb 2020

​​Елит СОФА со новата колекција клуб масички ги носи новите светски трендови... Continue reading

​Попуст на сите модели…

0
11 Apr 2019

Порачајте го било кој модел на гарнитура во прекрасниот FOX PURPLE водоотпорен. Continue reading

​Салонски САЕМ ЗА МЕБЕЛ…

0
14 Mar 2019

Попустите кои сите ги очекувавте започнуваат во Elitte SOFA. Continue reading