Новости Вести Elitte Sofa

Blog Category / Промоции

Vestibulum massa cursus at in ut dui massa et semper justo.

​Популарноста на мебел во плишан материјал се враќа на голема врата во уредувањето на модерните ентериери. Велвет или плиш е материјал кој зрачи со топлина, а парче мебел во ваков материјал ќе внесе вистински луксуз, богатство и гламур во секој ентериер. Continue reading
Во Елит СОФА од сега можете да нарачате тапациран мебел изработен во висококвалитетен и издржлив микрофибер, од највисока класа. Smellres материјалот се истакнува со следните карактеристики: Continue reading
Станува збор за квалитетен, италијански микрофибер GOBI чијашто главна карактеристика е тоа што овој материјал е одличен за одржување бидејќи секоја дамка се чисти само во вода. Continue reading
Враќањето кон природата и сето она што го препознаваме како природно денес е поизразено од кога било. Забрзаниот живот понекогаш не ни дозволува да поминеме онолку време уживајќи во благодетите на природата. Continue reading