Новости Вести Elitte Sofa

Нова колекција ексклузивни клуб масички

0 Comments
3903
20 Feb 2020

Елит СОФА со новата колекција клуб масички ги носи новите светски трендови и ги прави достапни за купувачите кои не се плашат да внесат позитивни промени во своето живеење. Овој пат нашата понуда опфаќа голем избор на мали клуб масички, кои се интересни, не го оптоваруваат просторот, лесни се за манипулација во просторот и несомнено ќе ја освежат секоја просторија.

Ве покануваме да го посетите нашиот салон и да откриете голем избор на фасцинантни дизајни изработени во различни форми, дизајни, бои и материјали, и да ја најдете идеалната која ќе ја надополни вашата софа. Освен клуб масички, колекцијата опфаќа и голем избор на помошни, странични масички како надополнување на современиот простор за живеење. Во продолжение ви претставуваме дел од новата колекција, а сите модели можете да ги погледнете на ОВОЈ ЛИНК.

Balwind4

kovacs1

Sisita4

Brick-set-wood-glass1

Suteset2

Rowan4

Balwind7

BRICK White 2-1

Elisenda4

MikadoM1

kovacs3

Greenhill5

MikadoD1

Hawk1

Paradigm1

Jada1

Brick-set-wood-glass3

0.0
Last Modified: -/-
Related Articles: Ексклузивни керамички маси отпорни на гребење, топлина и дамки Трендови за 2018: Модерни и елегантни клуб масички од проѕирно стакло ​SmellRes микрофибер отпорен на мириси и дамки наменет за новата генерација мебел CLASSIC COLLECTION - Луксузна колекција на сјајна анилна кожа
coffee tables клуб маси

No Comments Yet...

Leave a reply

Your email address will not be published.