„Елитте Софа" е компанија за производство и продажба на ексклузивен тапациран мебел произведен по италијанска експертиза. Софите и гарнитурите се изработуваат во 100% природна, италијанска, телешка кожа или во повеќе видови на штоф.
При изработката „Елитте софа" користи висококвалитетни италијански материјали, а квалитетот, удобноста и дизајнот се во фокусот при создавањето на секое парче мебел, за кое се изведува најцврстата конструкција, поради што производите се со 10 години гаранција.
повеќе...

 izbormf
Staff Member
Staff Member

е-каталог

ECATALOG

Контакт информации

Елитте Софа ДОО „Качанички Пат", бб, 1000 Скопје, Македонија

Работно време: пон-пет 09.00 - 19.00

                           сабота 09.00 - 16.00


Салон: +389(02) 26 00 667

info@elittesofa.mk

Големопродажба:  +389 (0)73 215 011

sale@elittesofa.mk


Facebook

Рекламации

rek